את סלט הקינואה הזה, או דומה לזה… טעמנו לראשונה בחוף הים. חברים הביאו אותו בקופסה והוא היה כל כך טעים! מאז שינינו קצת, הוספנו פה, הורדנו שם והתאמנו אותו לחיך הביתי. זו המלצתנו:
מצרכים:
כוס קינואה מבושלת בטמפ׳ החדר
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור כוסברה קצוצה
2 גבעולי בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
כף (או יותר..) נענע קצוצה, לפי הטעם
2-3 גבעולי סלרי חתוך דק
תפוח צהוב חתוך לקוביות קטנות
חופן חמוציות מיובשות
חופן של אגוזי קשיו קלויים וחתוכים גס או חופן של פקאנים טריים קצוצים
מיץ מחצי לימון (אפשר גם יותר – לפי הטעם)
2-3 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אפשרי: מעט פלפל חריף טרי קצוץ דק
אופן ההכנה:
- שמים את הקינואה בקערה
- מוסיפים את כל הירקות
- מתבלים
- מוסיפים את התפוח החתוך ומערבבים.
- מוסיפים את החמוציות והקשיו
מגישים טרי (אפשר גם לאחסן לילה במקרר בלי התפוחים והקשיו)
דבר הדיאטן – יפורסם בהקדם..