להזמנת הסדנה נא ליצור קשר דרך הטופס או בטלפון, 052-2226224

תפו״א מעוך אפוי בתנור

אייל שני מאחורייך!

כזה מתכון קל והכי טעים שיש עוד לא היה. החכמה היא להשתמש בחומרים הכי טובים וטריים, לא לפחד מהתנור והמנה הזו היא חגיגה אמיתית!

תפו״א בתנור

מצרכים:

תפוח אדמה גורמה – יש להשיג אצל ירקנים וגם בסופר.

גם תפוחי אדמה דזירה קטנים יעשו את העבודה. אם כי שווה להתאמץ קצת ולמצוא את אלה הקרויים גורמה!

שמן זית

מלח גס

זהו!!!

 

אופן ההכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר מלא מים עד שהם רכים. בודקים עם מזלג שחודר אותם בקלות.

טיפ: ניתן להכין את תפוחי האדמה יום יומיים מראש ולשמור בכלי סגור במקרר.

מניחים על תבנית אפיה במרחק מה אחד מהשני ומועכים עם כף גדולה (למשל כף הגשה גדולה)

זולפים מעל שמן זית, מתבלים במלח הגס וזהו!!!

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ולא מפחדים לחרוך אותם. החלקים השרופים הם הכי טעימים.

דקות בודדות והכל מתחסל. באחריות!

 

טיפ: ניסיתי להכין עם פלפל שחור, עלי רוזמרין, עלי טימין ותבלינים נוספים וגיליתי ששמן זית ומלח וזהו!!!  (אמרתי?)

להזמנת הסדנה נא ליצור קשר דרך הטופס או בטלפון, 052-2226224