להזמנת הסדנה נא ליצור קשר דרך הטופס או בטלפון, 052-2226224

סלט זוקיני

גיליתי במקרה את הסלט האולטימטיבי. אתם כבר מכירים אותי ויודעים שמבחינתי המטבח צריך להיות מקסימום בריאות וטעם במינימום עבודה.

הגעתי לידי שכלול! קבלו את המתכון הכי מהיר קליל ובריא שיש!

המצרכים:

שני זוקיני מוצקים ויפים

צרור קטן של בזיליקום

חופן שקדים פרוסים

2-3 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון קטן

גבינת פרמז׳ן מגוררת

מלח

 

הוראות ההכנה:

קולים את השקדים הפרוסים על מחבט בחום נמוך-בינוני כמה דקות. מערבבים מדי פעם ומוודאים שהם לא נשרפים.

בינתיים עם קולפן קולפים את הזוקיני כולו לרצועות דקות. הגודל והצורה שיוצאים לא משנה כלל. העיקר שהפרוסות יהיו דקות כעובי הקולפן. מניחים בקערה.

קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לקערה

מוסיפים לקערה את שאר המצרכים, מערבבים ואוכלים מיד!

 

כזה מעדן בכזו מעט השקעה לא אכלתם מזמן! ותודה לאתר פתיתים!

 

טיפ! ניתן לחליף את הבזיליקום בנענע או לשים גם וגם.

במקום שקדים קלויים, ניתן לשים אגוזי פקאן טריים. ובעצם איזה אגוזים שמתאים לכם.

לטבעונים –  1. ניתן לוותר על הגבינה. זה טעים גם בלעדיה.

לטבעונים – 2. לגרר מעל אגוזי ברזיל

 

להזמנת הסדנה נא ליצור קשר דרך הטופס או בטלפון, 052-2226224