בהמשך למתכוני החומוס, הגעתי סוף סוף גם למתכון מצויין למסבחה ביתית. נכון. היא לא בדיוק כמו שמכינים במסעדות חומוס, אבל זו מנה כל כך טעימה, שזה בכלל לא משנה.
עכשיו, אחרי שהחומוס מוכן, בכמה פעולות פשוטות אפשר להכין מנה חדשה ונהדרת.
מצרכים:
כשתי כוסות חומוס שזה עתה הכנו
חצי כוס גרגרי חומוס – שאחרי הבישול השארנו בצד ולא טחנו
כחצי כוס טחינה גולמית
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
בקערה שתכנס למיקרו מניחים את גרגרי החומוס ביחד עם הטחינה. מערבבים.
מוסיפים את החומוס. מערבבים שוב ומכניסים למיקרו לכמה שניות. שימו לב לא לחמם יותר מדי!
מוציאים, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים.
ניתן כמובן לקשט בפטרוזיליה, פפריקה, כמון.
מגישים עם פיתה טריה, זיתים ובצל.
כמה פשוט ככה טעים!